Вхід на dnop.com.ua  
Авторизація для отримання повного доступу.


Нормативні документи:


ДСТУ 7001:2009

Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті

ДСТУ 7001:2009 замінює наступні документи:
Зі скасуванням в Україні ГОСТ 8756.10-70

Організація видавець: ДНДПКІ «Консервпромкомплекс»

Информація про ДСТУ 7001:2009:Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 19 березня 2009 р. № 115

 

«ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті» представлений в розділах Професійної нормативно-правової бібліотеки «НОРМАТИВ™ PRO»:

Електрона весія «ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м'якоті». Доступний за передплатою. Переглянути у «Норматив™ PRO»