Вхід на dnop.com.ua  
Авторизація для отримання повного доступу.


Нормативні документи:

ДСТУ ISO 22000:2007

Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT)

Організація видавець: Укрметртестстандарт, Український науково-дослідний інститут олій та жирів

Информація про ДСТУ ISO 22000:2007:Надано чинності: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72

 

«ДСТУ ISO 22000:2007 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT)» представлений в розділах Професійної нормативно-правової бібліотеки «НОРМАТИВ™ PRO»:

Електрона весія «ДСТУ ISO 22000:2007 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT)». Доступний за передплатою. Переглянути у «Норматив™ PRO»