Вхід на dnop.com.ua  
Авторизація для отримання повного доступу.


Нормативні документи:

ДСТУ 2633:2017

Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять

ДСТУ 2633:2017 замінює наступні документи:
ДСТУ 2633:2007

Організація видавець: ТК 152

Информація про ДСТУ 2633:2017:Надано чинності: наказ ДП "УкрНДНЦ" від 15 серпня 2017 р. № 231

 

«ДСТУ 2633:2017 Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять» представлений в розділах Професійної нормативно-правової бібліотеки «НОРМАТИВ™ PRO»:

Електрона весія «ДСТУ 2633:2017 Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять». Доступний за передплатою. Переглянути у «Норматив™ PRO»